Inatur – størst på laksefiske!

Over 470 vald, 2,4 millioner unike besøkende på Inatur.no og 100.000 solgte laksekort i 2022. Inatur er uten sammenligning Norges største markedsplass for laksefiske, i tillegg til innlandsfiske, hytter og jakt.

Laksesesongen nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss like mye som dere til springende laks, harde hogg og fornøyde fiskere. Alle som driver med laksefiske vet dog at selv om det ikke alltid går som man håper med oppgang og fangst, må systemene du som laksetilbyder er avhengig av levere varene.

Vi i Inatur vet at hver elv må forvaltes på sin måte. Derfor er det gledelig å se at over 470 vald bruker våre løsninger innen salg, fangstrapportering, statistikk, rapporter og administrasjon.

100.000 laksekort og over 470 vald

I 2022 solgte vi over 100.000 fiskekort i anadrome vassdrag. Å formidle laksefiske på en plattform som Inatur gir deg tilgang til å markedsføre produktene dine til alle våre 2,4 millioner unike brukere. Inatur er uten sammenligning Norges største markedsplass for laksefiske, innlandsfiske, hytter og jakt. 

Den nye laksebørsen ble en umiddelbar suksess, og over 50.000 unike brukere var innom samme år vi lanserte. Dette vil øke betraktelig, nå som børsen er godt kjent blant fiskerne. Og husk, laksebørsen er en god salgskanal som linker direkte til ditt vald, og er koblet til vår FangstApp.

Vi hjelper fiskerne dine

Når det koker som verst i elva er det også godt å vite at vi har flere heltidsansatte som jobber med kundeservice enn tidligere. Vi hjelper på telefon eller mail, alle hverdager fra kl 08:00 tll 16:00.

Ønsker du detaljerte data for fangstinnsats for innehavere av sesongkort, så løser vi det også – uten ekstra kostnader for dere.

Her kan du lese mer om våre smarte løsninger for lakseelver.

Har du flere spørsmål, eller bare vil slå av en lakseprat? Bruk skjemaet under eller kontakt Gudmund Nygaard, rådgiver laksefiske, på gudmund.nygaard@inatur.no eller telefon 938 66 717.

Foto: Black Fly Eyes.

Kontakt oss!

Lurer du på noe, send inn skjemaet. Vi har åpen kundeservice hverdager mellom 08:00 til 16:00. Du kan også nå oss telefon 74 21 30 90

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Laksefiske Smarte løsninger for lakseelver

Vi skreddersyr løsninger for norske lakseelver

Jakt Fiske Laksefiske Selge over disk - forhandlerløsning

La lokale utsalgssteder selge dine jakt- og fiskekort

Laksefiske Fullgod forvalting uten "elvekort" + ny app for laksefiskere!

Du trenger ikke å innføre et ekstra fiskekort for å drive god forvaltning, men kan få presise fangstdata ved smart bruk av vanlige fiskekort.