Fullgod forvalting uten "elvekort" + ny app for laksefiskere!

Du trenger ikke å innføre et ekstra fiskekort for å drive god forvaltning, men kan få presise fangstdata ved smart bruk av vanlige fiskekort.

Foto: Black Fly Eyes

Vi opplever at innføring av et ekstra fiskekort som "elvekortet", eller tilsvarende, kan gi mer upresist datagrunnlag enn ønskelig. Vår erfaring er at smart bruk av vanlige fiskekort gir høyere grad av fangstrapportering, og mer presise data for blant annet fiskeinnsats.

Inaturs løsninger for laksefiske gir deg et fullgodt og presist forvaltningssystem for elva di.

Laksefisker? Sjekk ut appen - Elveforhold

Inatur og Elveforhold samarbeider for å gi laksefiskere oversikt over vannføring i norske lakseelver. Sjekk ut appen Elveforhold. Her finner du oversikt over alle målestasjoner i Norge og Sverige + fiskekort og laksebørs fra Inatur.

447527120_850093090489673_9039271497532696372_n 

Er du én av flere grunneiere i et større vassdrag?

Inaturs systemer ivaretar hver enkelt grunneier/tilbyder. Det er ofte slik at man har flere tilbydere av fiske i samme vassdrag. Disse selger gjerne fiskekort på ulike måter. Den enkelte grunneier ønsker ikke alltid at andre skal ha innsyn i kundelister eller egen økonomi.

Dette løser vi ved å gjøre hver tilbyder til en økonomisk enhet. Det vil si at det kun er du som har innsyn i  i egen økonomi og hvem som kjøper kort hos deg. Personvern ivaretas, uten at det går ut over kvaliteten på dataene. 

Den enkelte tilbyder får sin egen fangststatistikk, samtidig som Inatur leverer fangstdata for hele vassdraget samlet.

 

Har du spørsmål?

Bruk skjemaet under eller kontakt Gudmund Nygaard, rådgiver laksefiske, på gudmund.nygaard@inatur.no eller telefon 938 66 717.

 

Kundeservice

Inatur har en profesjonell drevet kundeservice, tilgjengelig for henvendelser fra fiskere alle hverdager mellom 08:00 til 16:00, henvendelser som ellers ville gått direkte til deg.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss! Vi har åpen kundeservice hverdager mellom 08:00 til 16:00. Du kan også nå oss telefon 74 21 30 90

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Laksefiske Smarte løsninger for lakseelver

Vi skreddersyr løsninger for norske lakseelver

Jakt Fiske Laksefiske Selge over disk - forhandlerløsning

La lokale utsalgssteder selge dine jakt- og fiskekort

Laksefiske Inatur – størst på laksefiske!

Over 470 vald, 2,4 millioner unike besøkende på Inatur.no og 100.000 solgte laksekort i 2022. Inatur er uten sammenligning Norges største markedsplass for...