Leie ut hytte?

Vil du leie ut til friluftsfolk?

Vil du leie ut til friluftsfolk?

På Inatur.no treffer du et publikum som er godt over gjennomsnittet interessert i friluftsliv. Mange er vant til å bo i mindre hytter og oppsøker gjerne det enkle friluftslivet. Det gjør med andre ord ingenting om hytta ikke har innlagt vann eller strøm. Hytter langt fra nærmeste kjøpesenter og uten dekning på mobilen, er mer populære enn noen gang.

Tjen penger på utleie

Står hytta tom deler av året? Inatur.no kan gjøre en stor forskjell for små utleiere. Vi markedsfører og treffer store målgrupper med fiskere, jegere og friluftsinteresserte.

Test å lage en annonse

5 Heimdalhaugen Kristian F Nesser

Hvem kan leie ut på inatur.no?

Alle kan leie ut på våre nettsider. Løsningen brukes i dag av privatpersoner, grunneiere, bedrifter, organisasjoner, grunneierlag, statsallmenninger, forvaltere og foreninger over hele landet.

Markedsføring

I tillegg til markedsføring på inatur.no, her vi jevnlige kampanjer i sosiale medier og annonsering i store norske medier, som VG.no, Dagbladet.no, Finn.no, TV2.no, startsiden,no, 1881.no, Aftenposten.no og Nettavisen.no, for å nevne noen. I tillegg sendes det jevnlig ut nyhetsbrev til svært mange ivrige fiskere, jegere og friluftsinteresserte.

Personlig kundeservice + eget hjelpesenter

Utleiere har tilgang til både personlig hjelp alle hverdager og et eget hjelpesenter som kan svare på de fleste spørsmål. Les mer om kundeservice her.

 

Slik gjør du!

Start med å registrere deg og lag en salgsside/annonse for hytta. Det påløper ingen kostnader før du publiserer for salg. Her kan du enkelt sette opp en presentasjon av hytta med bilder og praktisk informasjon.

Hvordan fungerer det?

De som leier hos deg, blir belastet for leiebeløpet når de bestiller. Leietaker får en mail med kvittering på kjøpet. Denne mailen fungerer som bookingbekreftelsen. Én gang i måneden overfører vi pengene til din konto fratrukket Inaturs provisjon.

Dette får du:


  • Egen salgsside med presentasjon av hytta
  • Egen bookingkalender
  • Full oversikt over alle besøkende
  • Du kan sperre for utleie – hvis du f.eks. skal bruke hytta selv. Direkte kontakt med kundene via mail eller sms.
  • Full oversikt over omsetning og utleie.
  • Penger direkte på konto, hver måned.
  • Slå sammen perioder – f.eks. helg, påske eller jul.
  • Varier priser, høysesong/lavsesong.
  • Automatisk varsling ved nye bestillinger

Priser

Betalingsformen er todelt, provisjon og abonnement. Provisjonen betaler man ikke før man faktisk har begynt å tjene penger.

 

1. Provisjon

Inatur har blant markedets laveste provisjonssatser – 10% av eks. mva. av brutto salg.

2. Abonnement

Årlig abonnementspris er 2000,- inkl. mva. For denne summen kan du publisere inntil 20 salgssider/annonser for 20 forskjellige hytter.

Introtilbud - spar 2000 kr.

Vi tilbyr alle som prøver utleie på inatur.no - ett år gratis abonnement. Husk å krysse av på skjemaet under, så får du rabatten. Les mer om introduksjonstilbudet her.

iNatur_Forhollhogna-11

Foto: Kristian F. Nesser og Tun Byrå. Oppslagsfoto: Torbjørn Kvien Madsen

Gode bilder gir bedre salg

Bilder er viktig for at folk skal få lyst til å komme på besøk til deg. Ta gjerne bilder fra flere årstider, selv om sommerbilder er viktigst.

 

Vil du prøve utleie på Inatur?

Send inn skjemaet eller ta kontakt, så sender vi deg mer informasjon. Telefon: 74 21 30 90. Mail: post@inatur.no.

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Hytter Leieinntekter fra Inatur sikret Bærums beste utsikt for Ludvig Os (25)

Trulsrudkollen er en enkel hytte uten strøm, vann eller vei til døra og en uforglemmelig utsikt over Oslofjorden fra Tryvann til Drøbaksundet. Uten inntekter...

Jakt Fiske Hytter Få verdifull ekstrainntekt med Inatur

Markedsplassen for hytteutleie og salg av jakt og fiske

Hytter Introtilbud

Spar 2000 kroner!