Leie ut hytte?

Tjen penger på å leie ut hytta

Vil du leie ut til friluftsfolk?

På inatur.no treffer du et publikum som ikke ligner alle andre. Vi tør påstå at de som besøker inatur.no, er godt over gjennomsnittet interessert i friluftsliv. Mange er vant til å bo enkelt og oppsøker gjerne det enkle friluftslivet. Det gjør ingenting om hytta ikke har innlagt vann eller strøm. Hytter langt fra nærmeste kjøpesenter og uten dekning på mobilen, er mer populære enn noen gang.

Derfor er mange av hyttene som leies ut på inatur.no, ofte enkle hytter, som ligger litt unna de mest kjente turiststedene. Langt til fjells, eller midt i skogen.

Tjen penger på utleie

Står hytta tom deler av året?

Inatur.no kan gjøre en stor forskjell for små utleiere. Vi markedsfører og treffer store målgrupper med fiskere, jegere og friluftsinteresserte.

Lag annonse for din hytte

 

Registrer deg her!

Hvem kan leie ut på inatur.no?

Alle kan leie ut på våre nettsider. Løsningen brukes i dag av privatpersoner, grunneiere, bedrifter, organisasjoner, grunneierlag, statsallmenninger, forvaltere og foreninger over hele landet.


Trenger ikke være luksushytte

Hytta du leier ut trenger ikke være en luksushytte. På inatur.no er det mange besøkende som ønsker å bo enkelt. Hytter uten strøm og vann er derfor også svært populære.

 

Markedsføring av din hytte

I tillegg til markedsføring på inatur.no, her vi jevnlige kampanjer i sosiale medier og annonsering i store norske medier, som VG.no, Dagbladet.no, Finn.no, TV2.no, startsiden,no, 1881.no, Aftenposten.no og Nettavisen.no, for å nevne noen. I tillegg sendes det jevnlig ut nyhetsbrev til svært mange ivrige fiskere, jegere og friluftsinteresserte.

Personlig kundeservice + eget hjelpesenter

Utleiere har tilgang til både personlig hjelp alle hverdager og et eget hjelpesenter som kan svare på de fleste spørsmål. Les mer om kundeservice her.

 

Slik gjør du!

Start med å registrere deg og lag en salgsside/annonse for hytta. Det påløper ingen kostnader før du publiserer for salg. Her kan du enkelt sette opp en presentasjon av hytta med bilder og praktisk informasjon.

Hvordan fungerer det?

De som leier hos deg, blir belastet for leiebeløpet når de bestiller. Leietaker får en mail med kvittering på kjøpet. Denne mailen fungerer som bookingbekreftelsen. Én gang i måneden overfører vi pengene til din konto fratrukket Inaturs provisjon.

Dette får du:


  • Egen salgsside med presentasjon av hytta
  • Egen bookingkalender
  • Full oversikt over alle besøkende
  • Du kan sperre for utleie – hvis du f.eks. skal bruke hytta selv. Direkte kontakt med kundene via mail eller sms.
  • Full oversikt over omsetning og utleie.
  • Penger direkte på konto, hver måned.
  • Slå sammen perioder – f.eks. helg, påske eller jul.
  • Varier priser, høysesong/lavsesong.
  • Automatisk varsling ved nye bestillinger

Priser

Betalingsformen er todelt, provisjon og abonnement. Provisjonen betaler man ikke før man faktisk har begynt å tjene penger.

 

1. Provisjon

Inatur har blant markedets laveste provisjonssatser – 10% av salg eks. mva.

2. Abonnement

Årlig abonnementspris er 2000,- inkl. mva. For denne summen kan du publisere inntil 20 salgssider/annonser for 20 forskjellige hytter.

Kampanjetilbud - spar 2000 kr.

Introtilbud - spar 2000 kr!Vi tilbyr alle som prøver utleie på inatur.no - ett år gratis abonnement. Husk å krysse av på skjemaet under, så får du rabatten!

Vil du ha gratis abonnement? Les mer om introduksjonstilbudet her

 

PS. Gode bilder gir bedre salg

Bilder er viktig for at folk skal få lyst til å komme på besøk til deg. Ta gjerne bilder fra flere årstider, selv om sommerbilder er viktigst. Vi har også en egen avtale med et nettverk av fotografer, om du ønsker å få proffe bilder av hytta di! Sjekk ut fotopakker du kan bestille:

Skjermbilde 2022-05-31 kl. 14.33.37

Vil du prøve utleie på inatur.no?

Send inn skjemaet eller ta kontakt, så sender vi deg mer informasjon. Telefon: 74 21 30 90. Mail: post@inatur.no.

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Hytter Introtilbud

Spar 2000 kroner!

Hytter 10 gode råd til deg som leier ut hytte på Inatur.no

Skal du leie ut hytta di, og vil at folk skal komme tilbake, er det viktig at de trives. Hva forventer en vanlig leietaker? Må du for eksempel dra innom hytta...

Hytter Tips til utleiere

Nyttig info til deg som leier ut hytte