Om Inatur

Turen starter på Inatur

Inatur - turen starter her

Inatur er Norges største markedsplass for jakt, fiske og hytter i norsk natur. Tilbudene på Inatur.no er lett tilgjengelige og dekker hele landet.

Finn hytter til leie

De fleste av hyttene som leies ut på Inatur.no er enkle, men de representerer det vi mener er det beste hyttelivet. Mange av utleiehyttene ligger langt fra allfarvei, men du finner også hytter kloss på storbyene. De fleste har det til felles at de har god beliggenhet for et aktivt friluftsliv, alt fra sanking, jakt og fiske, ski og sykkel til langturer og toppturer.

Kjøp fiskekort på nett

Skal du fiske laks og sjøørret eller innlandsfisk? Da er det lett å kjøpe fiskekort på Inatur.no. Laksefiskere kan også ha glede av Inaturs Laksebørs og vår enkle FangstApp til fangstrapportering.

Kjøp jaktkort på nett

Du finner også et rikholdig tilbud av variert småvilt- og storviltjakt på Inatur.no. Trenger du overnatting på turen har vi hytter ved vannet, på fjellet og i jaktterrenget. Du finner også inspirasjon og turtips fra lokalkjente på tipsbloggen vår.

Hvordan komme seg rundt i nettbutikken vår:

Kjøpe fiskekort på nett

Kjøpe jaktkort på nett

Leie hytte

Vil du leie ut din egen hytte, eller selge jakt eller fiske?

Inatur.no er åpen for alle å bruke. Privatpersoner, grunneiere, organisasjoner, forvaltere og foreninger er blant dem som legger ut hytter, jakt- og fisketilbud på Inatur.no i dag.

Les mer om markedsplassen vår.

Hvem er vi?

Vi er en kunnskapsrik og sammensatt gjeng medarbeidere, som er lokalisert over store deler av landet. Her finner du mer info om ansatte og våre ressurspersoner.

Foto: Christer Rognerud 

 

Lurer du på noe? Sjekk ut vårt hjelpesenter

 

Inatur Norge AS - Org.nr. 984 252 757

Lyst til å vite mer om oss?

Ta kontakt! Vi har åpen kundeservice hverdager mellom 08:00 til 16:00. Du kan også nå oss telefon 74 21 30 90, skjema, eller mail: post@inatur.no

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Jakt Fiske Hytter Få verdifull ekstrainntekt med Inatur

Markedsplassen for hytteutleie og salg av jakt og fiske

Jakt Selge jakt?

Unike løsninger for forvaltning

Jakt Fiske Laksefiske Selge over disk - forhandlerløsning

La lokale utsalgssteder selge dine jakt- og fiskekort