Hvorfor fishspot.no?

Fishspot.no er en egen plattform for markedsføring og videreutvikling av sportsfiske og lokalt næringsliv. I tillegg til å markedsføre fiske er fishspot.no også en god kanal for blant annet annonsering av overnattingstilbud og tilleggstjenester knyttet opp til fiskeområdene.

Skjermbilde 2021-10-13 kl. 13.55.53 (2)Priser:

Annonsering på fishspot.no – inkluderer inatur.no.

Annonsering på fishspot.no – 4990 kr pr år pr fisketilbud. Dette inkluderer egen salgsside også på inatur.no (verdi 1600 eks moms). Når du velger fishspot.no velger du også en servicetjeneste – vi gjør det meste for deg. I tillegg til å drifte markedsføring og salg av fiskekort, setter vi opp sidene dine og vedlikeholder dem fortløpende. Vi sørger for at ditt tilbud er presentabelt og gjennomført både på fishspot.no og på inatur.no. Denne servicen er inkludert i prisen.

Videreutvikling av fiskeområder.

Vi finner i samarbeid med dere den beste måten å markedsføre og videreutvikle nettopp deres fiskeområde på. Noen steder kan tåle litt ekstra besøk av fiskere – andre steder bør ikke markedsføres hardt. Alle områder er unike – ta kontakt med oss så finner vi den beste løsningen akkurat for dere!

For priser på annonsering av overnatting, lokale aktiviteter, guidetjenester etc – ta kontakt!

Vil du vite mer?
Ta kontakt med Gudmund Nygaard på tlf. 938 66 717 eller gudmund@inatur.no.

 

Hva er Fishspot?

Fishspot er et organ som skal fremme og videreutvikle sportsfiskeressurser og tilhørende lokale virksomheter, som overnattingstilbud, bespising og andre tilbud i lokalmiljøet. Dette utføres på våre nettsider. Her kan man enkelt finne frem til hvor og hva de forskjellige fiskemulighetene er og hvordan andre tjenester man trenger under turen.

Lokalt næringsliv
Fishspot ønsker å samle alle tilbud på ett sted, lage et oversiktlig system for fiskemulighetene og tilhørende tilbud, samt betalingsløsing. Videre skal Fishspot markedsføre grunneiernes fiskeressurser, samt lokale tjenesteytere som overnatting og butikker, til sportsfiskere i Norge og utlandet.

Grunneiere med sportsfisketilbud, bedrifter som tilbyr tjenester som hytteleie, restauranter og dagligvare, kan alle kjøpe plass for å ligge i vår oversikt over tilbydere av fiske eller tjenester. Det er denne oversikten vi markedsfører gjennom Fishspot.no til hele verden.

Sportsfiskets verdi
Fishspot jobber også med å fremme sportsfisket i seg selv og hvilken verdi det utgjør for næringslivet. Vi vet for eksempel at en sportsfisker legger igjen 1190 kr på andre aktiviteter enn fiske pr døgn. Dette er meget viktig når naturressurser som vassdrag eller innsjøer blir satt opp mot andre næringsinteresser som for eksempel kraftutbygging. Det er først når fiske og friluftsliv blir målt som en verdi at man kan påvirke politiske beslutninger som kan skape inngrep i naturen.

Oppslagsbilde: Vegard Veberg