Smarte løsninger for lakseelver

Vi skreddersyr løsninger for norske lakseelver

Norges største markedsplass for laksefiske

Inatur.no har lang historie og er den største plattformen for kjøp og salg av laksefiske i Norge, med mer enn 100.000 solgte fiskekort i 2022, over 470 vald tilgjengelig og 2,4 millioner unike brukere.

Nye og smarte løsninger for norske lakseelver

Inaturs skreddersydde løsninger gjør kjøp av fiskekort og fangstrapportering enkelt for fiskerne. Med vår FangstApp og Inaturs Laksebørs kan du som elveeier tilby en komplett løsning for laksefiskere i elva.

Utviklet i tett samarbeid med lakseelver i Norge

Vi har lang erfaring med å forstå elvenes behov og det vil du se i løsningene våre. Inatur er det mest brukte verktøyet for salg, administrasjon og fangstrapportering av laksefiske i Norge.

Forenkler administrasjon og salg av laksefiske

Nettside

Alle elver har forskjellige behov og vi har løsninger for alle. 

Full fleksibilitet i salg av fiskekort

Vi skreddersyr et opplegg for ditt vassdrag

 1. Salg på nett.

 2. Egen presentasjon på Norges største markedsplass.

 3. Fangstrapportering med automatisk purring.

 4. Trendrapporter – Økonomirapporter.

 5. Egen laksebørs.

 6. Rapportering for hele vassdrag.

 7. Dagskort, flerdagerskort, ukekort, sesongkort – (døgn følger dato).

 8. Antallsbegrensning pr. korttype.

 9. Salgsløsning for forhandlere/utsalgssteder.

 10. Salgsløsninger via søknader og trekning av fiskere. 

 11. Kort med start-tidspunkt på bestemt klokkeslett.

 12. Antallsbegrensning på tvers av korttyper.

 13. Løsninger for depositumbetalinger.

 14. Administrasjon av desinfisering.

 15. Gruppekort.

 16. Mulighet til å kreve pålogging før kjøp av kort

 17. Salg via Pay – det sendes ut en betalingslenke til kunde.  (Fiskekortet blir automatisk sendt ut når kortet er betalt).

Rådgivning og all nødvendig oppfølging inkludert. Vi setter opp all funksjonalitet for dere.

Selge laksefiske på auksjon?

Vi har også løsninger for elver som ønsker å selge fiske på auksjon. Da vil vi sette opp en auksjonsmodul der budgivere digitalt kan by innen en budfrist. Les mer om auksjon her.

Trendrapport – følg utviklingen i din lakseelv

Hvor mye fiskekort selger dere? Hvor i landet eller verden kommer fiskerne fra? Hvor mye fisk slippes ut igjen? Hvor flinke er de forskjellige fiskerne til å rapportere fangster? Hvilke korttyper selges det mest av? Hvor mye fisk fanges hver uke i sesongen? Hvor mye tjener dere på utenlandske fiskere, sammenlignet med norske? Det er bare noen av spørsmålene du får svar på i Inaturs nye trendrapport for fiske.

Med Inaturs Trendrapport kan dere enkelt følge utviklingen i lakseelva, både fortløpende gjennom sesongen, eller tilbake i tid.

Skjermbilde-2021-03-10-kl.-13.37.58-e1615385659917-1024x762Laks.Sluppet ut. Fanget.

Oversikt uønskede arter

Systemet ivaretar innrapportering av uønskede arter, som pukkellaks og rømt oppdrettsfisk. Dette gir god kontroll for dere. Vi kan også sette opp egen rapportering for eksempelvis "tiltaksfisk", slik at det kan lages egne rapporter også for dette.

Unknown-1

Automatisk rapportering til Miljødirektoratet

Vi kan automatisk rapportere fangst til statsforvalter, for alle elver og vassdrag som ønsker dette.

Laksebørs

Bruker du Inatur får du også tilgang til Norges største laksebørs. Her vil fiskere over hele landet finne både fortløpende informasjon om fangst i elvene, og historisk info flere år tilbake i tid. En klassisk laksebørs i moderne innpakning. Til Laksebørsen.

Laksebørs.Forsidebilde.Desktop.

Egen FangstApp til iPhone og Android

Appen gjøre det enkelt for fiskere og lakseelver å sjekke og rapportere fangst. Appen er koblet med Inaturs Laksebørs og fiskerne kan rapportere fangst selv om de er offline. Les mer.

Her finner du appen:

app-store-button-transparent-2022052311480442google-play-store-button-2022052311482031

Egen presentasjon på Inatur.no

Inatur.no er Norges største markedplass for salg av jakt og fiske i Norge, og det naturlige stedet for fiskere å kjøpe sine fiskekort. På inatur.no får din elv sin egen presentasjon – enten av vald eller elv. Fiskerne kjøper fiskekort direkte på nett, via mobil eller forhandler.

Desktop_mobile_inatur

Kundeservice

Inatur har en profesjonell drevet kundeservice, med dedikerte ansatte. Vi vil at både du som selger og dine kunder, laksefiskerne, skal få den hjelp dere trenger. Alle hverdager mellom 08:00 til 16:00 tar vi henvendelser fra fiskere, som ellers ville gått direkte til dere. Dette vil avlaste arbeidet for elvene. Vi er flere ansatte som jobber med kundemottagelser og du har sikkerhet i at det alltid er noen som kan hjelpe.

Markedsføring

Inatur.no er den største markedsplassen for jakt og fiske i Norge. I 2021 har vi hatt langt over 2 millioner brukere. Vi har et profesjonelt markedsapparat, med egen markedsansvarlig. Vi har en stor kontaktflate med fiskere og friluftsfolk gjennom egne nettsider, annonsering og aktiv bruk av sosiale medier og annonsering i nasjonale medier som blant annet VG, Dagbladet, Finn.no, TV2.no, Nettavisen, Dagsavisen.

Vi har også en journalist på heltid som lager reportasjer og reisetips til publikum. Ta kontakt dersom dere ønsker ekstra oppmerksomhet og egne omtaler og artikler.

Erfaring

Inatur har lang erfaring med både laksefiske og drift av IT-systemer. Vi kjenner godt utfordringene for tilbydere av laksefiske. Vi har god fagkunnskap, og er veldig klar over at det er dere som grunneiere, som kjenner eget vassdrag best. Dere vet hvor skoen eventuelt trykker og i samarbeid med oss skal vi finne rasjonelle og riktige løsninger for dere.

Soliditet og sikkerhet

Inatur er et veletablert og solid firma, med lang fartstid. Det er forbundet liten risiko ved å velge oss som leverandør. Vi har egne ansatte for å ivareta teknisk drift og datasikkerhet. Det er trygt og risikofritt å velge oss som leverandør.

Priser

 • 10 % provisjon for salg over web
 • 3 % provisjon for salg via lokalt utsalgssted (over disk)
 • Ingen faste kostnader eller abonnementspriser

Inkludert i pris er alle supporttjenester for både dere som selgere, men også for alle laksefiskere. Vi har åpen kundeservice alle hverdager, og kan svare på henvendelser fra fiskere.

Ta kontakt:

Gudmund Nygaard – Rådgiver laksefiske

gudmund.nygaard@inatur.no – 938 66 717

Ring spesialist på laksefiske og rådgiver Gudmund, eller send inn skjema under med dine spørsmål! 

Oppslagsfoto: Black Fly Eyes

Kontakt oss!

Lurer du på noe, send inn skjemaet. Vi har åpen kundeservice hverdager mellom 08:00 til 16:00. Du kan også nå oss telefon 74 21 30 90

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Jakt Fiske Laksefiske Selge over disk - forhandlerløsning

La lokale utsalgssteder selge dine jakt- og fiskekort

Laksefiske Inatur – størst på laksefiske!

Over 470 vald, 2,4 millioner unike besøkende på Inatur.no og 100.000 solgte laksekort i 2022. Inatur er uten sammenligning Norges største markedsplass for...

Laksefiske Fullgod forvalting uten "elvekort" + ny app for laksefiskere!

Du trenger ikke å innføre et ekstra fiskekort for å drive god forvaltning, men kan få presise fangstdata ved smart bruk av vanlige fiskekort.